Pretraga

Format: 2024-06-19
Format: 2024-06-19

Naše informacije

Radno vrijeme
Ponedjeljak - Nedjelja
08:00 h -15:00 h
17:00 h -20:00 h
Adresa
Podvrtaje 65
22 243 Murter, Hrvatska
Kontakt
T: 00385 (0)22 436 544
F: 00385 (0)22 436 545
E: josip@murter-kornati.com
W: www.murter-kornati.com

O nama

Turistička agencija Murter-Kornati - Arta

Turistička agencija Murter-Kornati - ArtaTuristička agencija Murter-Kornati Arta je nova, moderna hrvatska agencija sa sjedištem u Murteru, osnovana 2003. godine.  Specijalizirana je za lokalno područje otoka Murtera i Kornatskih otoka. Osnovna djelatnost agencije je pružanje usluga posredovanja pri iznajmljivanju privatnog i hotelskog smještaja, posredovanje pri iznajmljivanju plovila, organizacija izleta, izrada web stranica, prodaja suvenira.

Ciljevi djelovanja

Cilj nam je biti najbolji i najpotpuniji izvor informacija  o ovom atraktivnom, otocima najbogatijem području u cijelom Sredozemlju. Da bismo privukli Vašu pažnju i dio ljepote ovog kraja što zornije prenijeli u vaše domove, prikupili smo veliku količinu informacija i napravili vlastite orginalne fotografije, kako bi Vaš dolazak i izbor odgovarajučeg smještaja učinili za Vas što lakšim.
Interaktivna karta, panoramske šetnje, planovi mjesta, informacije o naseljima, plažama, feštama, samo su neki od sadržaja, koje smo prezentirali, kako biste se mogli malo „prošetati“ Murterom i Kornatima, upoznati njegove ljepote, ljude i običaje.

Zašto odabrati usluge naše agencije?

  • imamo najveći izbor ponude smještaja na otoku Murteru i Kornatskim otocima
  • nastojimo što bolje udovoljiti individualnim željama i potrebama svakog klijenta
  • nudimo kvalitetnu uslugu, koja ne završava rezervacijom smještaja, već uključuje brigu za posjetitelje, od njihovog dolaska do odlaska, a ljubazno osoblje agencije Vam je na raspolaganju u toku cijelog dana
  • osobno poznajemo sve pružatelje usluga i njihove smještajne kapacitete
  • dajemo detaljne informacije o svakom objektu, velik broj fotografija interijera i eksterijera, te pozicije na karti, da bismo mogli eliminirati za Vas neugodna iznenađenja.
  • nudimo i organizaciju dodatnih sadržaja, kao što su izleti, ronjenje, najam brodova kako bi Vaš odmor bio što zanimljiviji
Turistička Agencija Arta Murter-Kornati u Murteru, Otok Murter
Turistička Agencija Arta Murter-Kornati u Murteru, Otok Murter
Turistička Agencija Arta Murter-Kornati u Murteru, Otok Murter
Turistička Agencija Arta Murter-Kornati u Murteru, Otok Murter