Pretraga

Format: 2024-03-05
Format: 2024-03-05

Naše informacije

Radno vrijeme
Ponedjeljak - Nedjelja
08:00 h -15:00 h
17:00 h -20:00 h
Adresa
Podvrtaje 65
22 243 Murter, Hrvatska
Kontakt
T: 00385 (0)22 436 544
F: 00385 (0)22 436 545
E: josip@murter-kornati.com
W: www.murter-kornati.com

Dodatna ponuda

Big game fishing je ribolov u kojem se hvataju velike ribe, najčešće plave tune (bluefin tuna), sabljarke, morskih psi. Klasičan big game fishing odvija se na snažnijem i bržem brodu, na otvorenom moru, na način da se panulaje (poteže udica) ili hrani riba (baca se u more mješavina hrane koja privlaći ribu). Svako sanja o tome da ulovi veliku ribu, ali big game fishing je nepredvidljiv do samog kraja. Morate se naoružati strpljenjem i spremnošću na akciju! A konačni rezultati će ovisiti o cijeloj ekipi.

Izleti na Kornate iz Murtera su posebno zanimljivi jer Murter svojom lokacijom predstavlja točku koja je najbliža nacionalnom parku Kornati. Takva lokacija omogućava kvalitetniji izlet na kojem se obilazi najveći dio parka, više vremena provodi na kupanju i razgledanju, a manje vremena u vožnji. Murter nazivaju i "metropolom" Kornata, jer su  njegovi stanovnici vlasnici gotovo svih kornatskih otoka.

Svima koji dođu na Otok Murter ili na Kornate preporučili bi da uzmu u najam neki brodić i krenu u istraživane ovog otočnog raja sami. Nudimo motorna plovila različitih tipova, veličina i snage za svačiji ukus i potrebe.
Svako plovilo je potpuno opremljeno a pri najmu ćete dobiti detaljne instrukcije o korištenju.

Brod Mareta je tradicionalni drveni jedrenjak namjenjen za grupe do 12 osoba, obitelji te team bulding-e.

U cijenu broda uključene usluge skipera, vodića i goriva.

Usluge hrane i pića, te ulaznica za NP Kornati nisu ukljućene u cijenu.

Sadržaj broda: na raspolaganju su vam; kuhinja sa dva hladnjaka, salon, wc, sobe za odmor, vanjski tuš, ležaljke, stand up pedal boards.

Kornati; 09:00-17:00, 2 pauze za kupanje